Blendeopskrift på juleand m. kartofler, sauce og rødkålssalat.
Giver en portion på ca. 520 g.
Efter manges ønsker har vi lavet en opskrift på juleand med alle de klassiske ingredienser, der kan bruges i sonden.
For at kunne beregne næringsindholdet har vi brugt en købe-andesauce fra Jensens. Du kan sagtens bruge din egen andesauce, men vær opmærksom på at nedenstående næringsindhold så kan afvige. Bemærk også at måltidet bl.a. indeholder valnødder, som er et kendt allergen. Hvis du eller din kære ikke har fået valnødder før, anbefaler vi at første gang ikke er juleaften. Som alternativ kan valnødder skiftes ud med solsikkekerner eller andre nødder eller kerner, som man ved tåles.
Husk at, vores opskrifter er til inspiration. Der er forskel fra person til person på, hvad der er et godt sondemåltid. Vi anbefaler, at du har en diætist med på sidelinjen som sparringspartner.
Velbekomme og glædelig jul ❤
Ingredienser
100 g Skrællede og kogte kartofler
60 g Tilberedt andekød
30 g Frisk rødkål
50 g Appelsin
15 g Andesauce
12 g Rapsolie
12 g Valnødder (allergen)
240 g Havredrik
Måltidet giver pr. 100 g:
100 kcal/420 kJ
5,0 g fedt/9,6 g kulhydrat/3,4 g protein.
Fordeling i Energiprocent er: 45 E % fedt, 41 E % kulhydrat, 14 E % protein.
Fremgangsmåde
- Tilbered and og kog kartofler
- Lav andesauce
- Snit rødkål og skræl appelsinen
- Vej alle ingredienserne af og blend dem sammen
- Si måltidet før brug
- Lav små bank med beholderen i bordet, for at fjerne luftbobler
- Husk den gode køkkenhygiejne (se her)
RIGTIG GLÆDELIG JUL ❤