Presse

Otto og Line i Jydske Vestkysten

I August 2022 var vi så heldige at få besøg af Henrik fra Jydske Vestkysten i Kolding. Henrik interviewede Line om, hvordan Bellyfood er blevet til og fik et indblik i, hvorfor arbejdet med Bellyfood er så meningsfuldt. Otto var også hjemme og poserede som altid 🙂 

Læs mere her.

Artiklen er kun for abonnementer. 

Se andre indlæg

Presse

Idékonkurrence 2021

“…Nyskabelse indenfor sondemad, der højner livskvaliteten”. Bellyfood er en af tre vindere af Idekonkurrencen 2021.  Idékonkurrencen er blevet til med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Aarhus Universitet, Arla Foods, Viborg Kommune, …

Læs mere
Opskrift

Laks og spinat

Her er et blend med laks, spinat og pasta. Vi forsøger at holde vores opskrifter på ca. 100 kcal pr. 100 g, så det er let at regne med og …

Læs mere
Presse

Status og hilsen

Glædelig sondemads-opmærksomheds-uge Måltiderne fra Bellyfood har været på trapperne i flere år. I den kommende tid vil vi invitere jer med på en del af den rejse, det er og …

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?