Presse

Otto og Line i Jydske Vestkysten

I August 2022 var vi så heldige at få besøg af Henrik fra Jydske Vestkysten i Kolding. Henrik interviewede Line om, hvordan Bellyfood er blevet til og fik et indblik i, hvorfor arbejdet med Bellyfood er så meningsfuldt. Otto var også hjemme og poserede som altid 🙂 

Læs mere her.

Artiklen er kun for abonnementer. 

Se andre indlæg

Opskrift

Sansesjov i juletiden

Der er masser af gode muligheder for at dufte, røre, se og måske smage spændende krydderier og madvarer i juletiden. Vi har samlet et par simple og velkendte aktiviteter med ...
Læs mere
Presse

Idékonkurrence 2021

“…Nyskabelse indenfor sondemad, der højner livskvaliteten”. Bellyfood er en af tre vindere af Idekonkurrencen 2021.  Idékonkurrencen er blevet til med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Aarhus Universitet, Arla Foods, Viborg Kommune, ...
Læs mere
Presse

Food & Bio Cluster: De første i Europa: Bellyfood lancerer sondemad af naturlige råvarer

Foreningen Food & Bio Cluster har udgivet en artikel om lanceringen af sondemåltiderne fra Bellyfood. Artiklen kan læses HER. 
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?