Presse

Otto og Line i Jydske Vestkysten

I August 2022 var vi så heldige at få besøg af Henrik fra Jydske Vestkysten i Kolding. Henrik interviewede Line om, hvordan Bellyfood er blevet til og fik et indblik i, hvorfor arbejdet med Bellyfood er så meningsfuldt. Otto var også hjemme og poserede som altid 🙂 

Læs mere her.

Artiklen er kun for abonnementer. 

Se andre indlæg

Opskrift

Omelet med grønkål

Blendeopskrift på omelet med grønkål. Giver en portion på 500 g. 70 g Franskbrød 70 g Kogt æg 40 g Grønkål 40 g Grønne bønner 22 g Champignon 8 g …

Læs mere
Udstyr

Freearm – En ekstra hånd

FreeArm er en “ekstra arm”, der kan hjælpe med at holde diverse udstyr. Bl.a. sondemad og sprøjter. Klemmen, der sidder på FreeArm fastgøres tæt til afrundede stænger, som f.eks. på …

Læs mere
Opskrift

Laks og spinat

Her er et blend med laks, spinat og pasta. Vi forsøger at holde vores opskrifter på ca. 100 kcal pr. 100 g, så det er let at regne med og …

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?