Presse

Otto og Line i Jydske Vestkysten

I August 2022 var vi så heldige at få besøg af Henrik fra Jydske Vestkysten i Kolding. Henrik interviewede Line om, hvordan Bellyfood er blevet til og fik et indblik i, hvorfor arbejdet med Bellyfood er så meningsfuldt. Otto var også hjemme og poserede som altid 🙂 

Læs mere her.

Artiklen er kun for abonnementer. 

Se andre indlæg

Værd at vide

Råd mod dehydrering

Man skal altid huske godt med væske i sommervarmen men særligt ved diarré, opkast eller sveden, skal man have ekstra væske. Generelt gælder, at hvis man ikke får tilstrækkeligt med ...
Læs mere
Opskrift

Omelet med grønkål

Blendeopskrift på omelet med grønkål. Giver en portion på 500 g. 70 g Franskbrød 70 g Kogt æg 40 g Grønkål 40 g Grønne bønner 22 g Champignon 8 g ...
Læs mere
Presse

Iværksætterportræt fra Dansk Industri

Dansk Industri har udvalgt Bellyfood til at deltage i Månedens iværksætterportræt.  Læs mere her.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?