Måltider

MÅLTIDERNE FRA BELLYFOOD ER FORTSAT UNDER UDVIKLING. SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV I BUNDEN AF HJEMMESIDEN FOR AT FÅ BESKED NÅR MÅLTIDERNE ER KLAR.

Måltiderne fra Bellyfood handler om at give mennesker med sonde mulighed for at få rigtig mad i maven. Vores måltider består af råvarer maven kender og som ligner det resten af familien spiser. 

Bellyfood er rigtig mad til alle og vil give mere medbestemmelse og flere valgmuligheder til dem med sonde. Der vil derfor både være noget for dem der ønsker at leve vegansk, ligesom der også vil være måltider med kød.

Måltiderne er sammensat af råvarer, som så vidt muligt, giver sensoriske indtryk i form af farve, smag og duft.

Måltiderne kan opbevares ved stuetemperatur før åbning og kan derfor tages med på tur.

MÅLTIDERNE FRA BELLYFOOD ER

Måltiderne fra Bellyfood hjælper den sondeernærede til at få en fuldendt måltidsoplevelse og de pårørende til at inddrage den sondespisende i det normale måltid på lige fod med resten af familien.

– Proteinkilderne i måltiderne er primært kylling, bælgfrugter, korn og kerner.

– Måltiderne er udviklet ud fra De Nordiske Næringsstofanbefalinger og Fødevarestyrelsens anbefalinger om en sund og varieret kost.

– Måltiderne er udviklet med afsæt i pårørendes ønsker i samarbejde med diætister.

Måltiderne egner sig til børn fra 3 år og voksne og har et gennemsnitligt energiindhold på 110-112kcal/100g. Viskositeten er ensartet og egner sig til indgivelse i mavesonde.