Presse

Status og hilsen

Glædelig sondemads-opmærksomheds-uge

Måltiderne fra Bellyfood har været på trapperne i flere år. I den kommende tid vil vi invitere jer med på en del af den rejse, det er og har været, at skabe måltider af naturlige råvarer til mennesker med sonde. 

De seneste tre år har vi arbejdet med et utal af mulige producenter og samarbejdspartnere og været vidt omkring. Det har vist sig at være svært at finde dem med den rigtige viden, udstyr, kapacitet og evner. Et par af jer var med fra starten og ved, at vi faktisk planlagde at producere måltiderne selv i et lejet industrikøkken.

Møde i Dansk Industri

Vi har lyttet til de tilbagemeldinger, vi har fået og er gået fra at lave frosne sondemåltider til varmebehandlede, så de kan tages med på tur, uden at skulle være på køl. 

Der har været tider, hvor lovgivning og tilskud har fyldt. Det gør det stadig, men vi oplever i større grad at sondemåltider af naturlige råvarer accepteres som ligeværdige produkter. 

På besøg hos producenten

Opstart er ofte svært. Men det er også sjovt og i Bellyfood er det utroligt meningsfyldt.

Stille og roligt går det den rigtige vej. I samarbejde med dygtige mennesker med den rette erfaring, er måltiderne ved at blive tilpasset, testet, afprøvet, testet og tilpasset. Det tager tid, men vi tror på, det er det hele værd. Hav tålmodighed med os lidt endnu.

I ventetiden vil vi være bedre til at dele erfaringer, opskrifter, historier og tips og tricks. Følg med på hjemmesiden og byd ind, hvis I har noget på sinde. Bellyfoods forum er for alle, der vil dele ud af deres erfaringer fra livet med sonde. 

Tak, fordi I følger med!

De bedste hilsner fra Line & Pia

Se andre indlæg

Værd at vide

Hvorfor tilsætte salt til blendemad?

De fleste ved, at for meget salt ikke er sundt. Som med så meget andet, gælder Alt med måde – også salt. Det kan også give gener at få for ...
Læs mere
Opskrift

Juleand med rødkålssalat

Blendeopskrift på juleand m. kartofler, sauce og rødkålssalat. Giver en portion på ca. 520 g. Efter manges ønsker har vi lavet en opskrift på juleand med alle de klassiske ingredienser, der ...
Læs mere
Udstyr

Sprøjter til sondemad

Der er stor forskel på ernæringssprøjterne fra de forskellige producenter. Nedenfor forsøger vi at give et overblik over størrelse, forskellen på engangs- eller flergangssprøjter og brugervenlighed. De sprøjter, der sælges ...
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?