Presse

Status og hilsen

Glædelig sondemads-opmærksomheds-uge

Måltiderne fra Bellyfood har været på trapperne i flere år. I den kommende tid vil vi invitere jer med på en del af den rejse, det er og har været, at skabe måltider af naturlige råvarer til mennesker med sonde. 

De seneste tre år har vi arbejdet med et utal af mulige producenter og samarbejdspartnere og været vidt omkring. Det har vist sig at være svært at finde dem med den rigtige viden, udstyr, kapacitet og evner. Et par af jer var med fra starten og ved, at vi faktisk planlagde at producere måltiderne selv i et lejet industrikøkken.

Møde i Dansk Industri

Vi har lyttet til de tilbagemeldinger, vi har fået og er gået fra at lave frosne sondemåltider til varmebehandlede, så de kan tages med på tur, uden at skulle være på køl. 

Der har været tider, hvor lovgivning og tilskud har fyldt. Det gør det stadig, men vi oplever i større grad at sondemåltider af naturlige råvarer accepteres som ligeværdige produkter. 

På besøg hos producenten

Opstart er ofte svært. Men det er også sjovt og i Bellyfood er det utroligt meningsfyldt.

Stille og roligt går det den rigtige vej. I samarbejde med dygtige mennesker med den rette erfaring, er måltiderne ved at blive tilpasset, testet, afprøvet, testet og tilpasset. Det tager tid, men vi tror på, det er det hele værd. Hav tålmodighed med os lidt endnu.

I ventetiden vil vi være bedre til at dele erfaringer, opskrifter, historier og tips og tricks. Følg med på hjemmesiden og byd ind, hvis I har noget på sinde. Bellyfoods forum er for alle, der vil dele ud af deres erfaringer fra livet med sonde. 

Tak, fordi I følger med!

De bedste hilsner fra Line & Pia

Se andre indlæg

Værd at vide

Bone broth, collagen og fond

Bone broth betyder bensuppe, oftest oversat til fond. Når man langtidskoger grise-, okse-, kyllinge- eller fiske skind, ben og brusk, trækker man alt det gode ud af knogler og marv, …

Læs mere
Værd at vide

Alle har gavn af kosttilskud – men hvilke?

Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen har en række anbefalinger til personer, som befinder sig i en særlig situation, der gør, at et tilskud til kosten kan være en god idé. Generelt viser …

Læs mere
Livet med Sonde

På ferie med blendet sondemad

Vil du fortælle om dig selv? Jeg hedder Marie-Louise er 44 år. Jeg bor på Vesterbro i København sammen med min kæreste Hans og vores to børn Iris og Bertel. …

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?