Presse

BellyFood modtager Rising Star-prisen | Læs mere her

BellyFood modtager Rising Star-prisen

I September 2022 deltog Bellyfood på fødevaredagen i Agro Food Park i Århus.

Dagen bestod af relevante indlæg og i pauserne kunne de deltagene besøge iværksætternes stande og stemme på den virksomhed, de mente skulle vinde.

Dagen sluttede med et 6-minutters pitch fra hver virksomhed, som blev bedømt af et dommerpanel bestående af Gry Schøth Nejstgaard fra IBM/Pedab, Søren Grønbæk Nielsen fra Vækstfonden og Lars Aaen Thøgersen fra Peter Larsen Kaffe. 

Både besøgende og dommerpanelet valgte Bellyfood som årets “Rising Star”.

Læs mere her.

 

 

Se andre indlæg

Jordnøddesuppe Opskrift

Jordnøddesuppe

Dette blend bliver smukt orange og har en fin konsistens. Du kan lave din egen kyllingefond (se opskrift her) eller bruge f.eks. Mous hønsekødsuppe. Du skal selvfølgelig være sikker på, ...
Læs mere
Råvarer til pad thai med tofu: tofu, sojabønneost, broccoli, sukkerærter, spidskål, cashewnødder, sojasauce, ingefærrod, kogte nudler, olivenolie, havredrik Opskrift

Pad thai med tofu

Phat thai er en thailandsk, vegansk ret, hvor man kan bruge en god variation af grøntsager. Her er et eksempel på, hvordan man kan bruge ingredienserne i et blendemåltid og ...
Læs mere
Hænder med vand, der strømmer på det Værd at vide

Fødevaresikkerhed og hygiejne – Vigtige retningslinjer

Sådan holder du dine blendemåltider sikre Det er, ligesom det også er ved almindelig madlavning, vigtigt at holde god hånd- og fødevarehygiejne, når man tilbereder, opbevarer og administrerer sondemad. Når ...
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have besked, når Bellyfood lancerer sine måltider, og modtage løbende opdateringer ca. hver anden måned?